Vi flytter inn i Krinkelkroken

Torsdag inngikk Nasjonalt klageorgan for helsetjenesten en avtale om å flytte inn i Krinkelkroken 1 i Bergen.

Rose-Marie Christiansen (direktør i Helseklage) og Nils Arne Gundersen (investeringsdirektør i Nordea Liv) signerer kontrakt. Foto: Ådne Sinnes.
Rose-Marie Christiansen og Nils Arne Gundersen. Foto: Ådne Sinnes

Etter at flere forskjellige lokaler har blitt vurdert, falt valget på bygget der Bergens Tidende har sin redaksjon i dag.

– Det har vært viktig for oss å få lokaler sentralt i Bergen, og vi er veldig fornøyd med Krinkelkrokens plassering i bybildet, sier direktør Rose-Marie Christiansen.

Flytter inn 1. november

– Siden vi skal sitte i åpent kontorlandskap så vi etter et bygg med mye naturlig lys og gode planløsninger. Det fant vi i Krinkelkroken, sier Christiansen. 

Nasjonalt klageorgan for helsetjenesten flytter inn 1. november i år. I slutten av 2018 skal det være om lag 100 ansatte med kontoradresse i Krinkelkroken.

Arbeidet med å finne lokaler har vært ledet av Statsbygg.

– Vi er veldig fornøyd med at Nasjonalt klageorgan for helsetjenesten velger å leie av oss. Det er en solid leietager, som vi gleder oss til et godt framtidig samarbeid med, sier Nils Arne Gundersen, investeringsdirektør i Nordea Liv. 

Skal utlyse 20 stillinger over sommeren

Siden midten av mai har klageorganet hatt et midlertidig kontor i Rådhusgaten 4. Der er det syv saksbehandlere som per dags dato har sin arbeidsplass. Fra august vil disse få selskap av fire advokater.

– Vi er overbevist om at lyse, trivelige og sentrale lokaler i Bergen vil ha mye å si for videre rekruttering, sier Christiansen. 

I august vil det bli lyst ut 20 nye saksbehandlerstillinger. Saksbehandlerne skal jobbe med pasientskadeerstatningssaker. Ti av stillingene er øremerket nyutdannede jurister.

– Vi gleder oss til å komme i gang med flere ansettelsesprosesser nå som vi har en konkret adresse å vise til. Vi oppfordrer alle, også dem som har søkt før, om å søke på disse stillingene, sier Christiansen. 

Publisert / Endret
Personvernerklæring Tilgjengelighetserklæring